Våre tjenester

Fra webdesign til logodesign

Kan vi hjelpe deg?

Nettløsninger

Nettsider - Webdesign -  Publiseringssløsninger

I Made in Bergen har vi lang erfaring på å levere (mobilvennlig) responsive nettsider med brukervennlige publiseringsverktøy.  
Alt fra e-handelsløsninger til mindre landingssider.
Vi har vi ikke tro på en ”one-size-fits-all” løsninger for våre kunder. Vi skreddersyr nettløsninger som gir merverdi og generer salg.

Vårt fokus er på å designe og utvikle nettsider og –løsninger som er tilpasset kundens målsetning og budsjett. Hør med oss om skreddersydde nettløsninger for din bedrift.

DIGITAL MARKEDSFØRING

ADWORDs - SEO - CONTENT MARKETING

I Made in Bergen deler vi digital markedsføring inn i 3 grupper.
• Søkemotoroptimalisering og –annonsering for å øke synligheten og trafikk fra søkesider.
• Profilering og annonsering i sosiale medier for å kommunisere med og tiltrekke seg merkevareambassadører.
• Kampanjenettsider og nyhetsbrev, hvor den sistnevnte i nyere forskning har vist seg å fortsatt være den kanalen med høyest retur.

Ta kontakt med oss så kan vi vise deg hvordan din bedrift kan benytte seg av digital markedsføring.

MERKEVARE OG PROFILBYGGING

Logo - Identitet - Profilmanual

En merkevare er summen av hvordan bedriften oppfattes både internt og eksternt, hvilken verdier bedriften assosieres med. I likhet med alle mennesker du omgås med, har alle bedrifter en personlighet. Du har gjerne lagt merke til at personer og bedrifter beskrives med samme ordelag, enten det er i positiv eller negativ forstand.
For mange bedrifter blir en visuell flate (som nettside, brosjyre osv.) første kontaktpunkt mot nye potensielle kunder. Made in Bergen kan hjelpe med å utforme disse visuelle kontaktpunktene i henhold til ønsket oppfatning for merkevaren deres. 

Ta en prat med oss om du ønsker å styrke merkevaren deres.

TRYKK

Postale trykksaker - Bildekor – Brosjyrer & magasiner

Mye av bedriftens kommunikasjon både internt og eksternt foregår i dag i digitale kanaler. Men vi er fortsatt langt i fra den papirløse hverdagen, og det finnes fortsatt mange situasjoner der det er behov for noe fysisk å holde i. Det kan være visittkort og foldere for et salgsmøte, brevark og brosjyrer for masseutsendelse, dekor/reklame på bilparken eller en messestand for årets samling.  

Made in Bergen har kunnskapen og erfaring til å hjelpe deg fra a til å, fra idé til ferdig leveranse. Ring eller send oss en e-post, så hjelper vi deg.